На 05 май 2021 г., от 11.00 часа, на Дондуков“ 2 президентът

...
На 05 май 2021 г., от 11.00 часа, на Дондуков“ 2 президентът
Коментари Харесай

БСП получава третия мандат

На  05 май 2021 година, от 11.00 часа, на „ Дондуков “ 2  президентът Румен Радев ще връчи изследователски мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от третата по бройка парламентарната група в 45-ото Народно заседание - " Българска социалистическа партия за България ". Това оповестиха от прессекретариата на президента.

В кулоарите на Народното събрание ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова заяви, че от 15,30 ще се организира изключително съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, на което ще бъде решено по кое време ще бъде призован Националния съвет, който да реши дали да одобри мандата от президента. 

" Първо е решението ще бъде на нашите групови партийни органи, какво да предприемем! С ГЕРБ не могат да се водят никакви диалози. Това е по този начин, пред скоби, извадено ".

От 15,30 ч. ще се състои изключително съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, на което ще бъде решено по кое време ще бъде призован Националният съвет на Българска социалистическа партия, който ще реши дали да одобри мандата от президента. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР